Tuinhuis

  • Prachtig tuinhuis
  • Compleet afgewerkt en opgebouwd
  • Prijs op aanvraag

 

 

 

 

 

Bij ons staan uw wensen en eisen centraal en is het voor ons een sport u een tuinhuis geheel naar tevredenheid te leveren. Dit vereist maatwerk en vanaf eerste schets, bouwtekening tot aan oplevering wordt alles in eigen fabriek gemaakt. Er is daardoor voortdurend controle op planning, kwaliteit en de zorg dat alles binnen het budget blijft. Een aantal voorbeelden van tuinhuizen staan op de site maar uiteindelijk komt elke tuinhuis in een bepaalde omgeving wat specifieke wensen met zich mee brengt. Wij zullen onze uiterste best doen dat zo goed mogelijk in te vullen om zo het gewenste tuinhuis te realiseren.

Voor uw tuinhuis kunnen we ook een bouwtekening aanleveren voor bijvoorbeeld een eventuele vergunning aanvraag bij uw gemeente.

U kunt uw tuinhuis dus geheel naar eigen wensen en inzichten laten ontwerpen. De wanden kunnen uitgevoerd worden in standaard beton maar ook bekleden met houten delen. Bijvoorbeeld rabatdelen of red cedar. Hierdoor krijgt uw tuinhuis een geheel andere uitstraling.

Hieronder volgen enkele voorbeelden van verschillende tuinhuizen en bergingen voor in uw tuin. Zoals u kunt zien zijn de mogelijkheden en variaties enorm. Natuurlijk is beslissen vanaf enkele afbeeldingen moeilijk, daarom bent u van harte welkom om eens een  kijkje te komen nemen op ons showterrein in Heeze. Hier staan onze medewerkers klaar om de mogelijkheden met u te bespreken.

 

 

 

 

 

2011 A&B Prefab Beton- & Houtbouw. All Rights Reserved.