Kleindieren verblijf

  • Voor uw kippen, schapen of geiten
  • Voorzien van aparte binnen gedeelte
  • Prijs op aanvraag

 

 

 

 

 

Kleindierenverblijf

Het kleindieren is een zeer algemene benaming voor een stal voor alle kleine dieren, denk hierbij aan schapen, geiten, kippen. De aankleding en vorm van deze houten of betonnen stallen doet heel erg aan alsof je op een boerderij bent. Dat is ook een reden waarom deze stallen vaak op een kinderboerderij worden gebruikt.

Kippenstal

We plaatsen ook met grote regelmaat kippenhokken voor voor liefhebbers met een enkele tientallen kippen. Vooral de inrichting van deze kippenstal is specifiek voor dit unieke en prachtige bouwwerk. Door een heel open karakter heb je altijd zicht op de dieren in de stal.

 

Uitvoeringen van kippenstal of schapenstal

De uitvoeringen zijn ook hierbij mogelijk in alle uitvoeringen die u zelf in gedachten had. U kunt uw schapenstal ook voorzien van binnen betimmeringen, meerdere aparate ruimtes binnen in. Daarnaast is afwerking ook mogelijk in in alle soorten en maten. Van een houten kippenhok tot een betonnen geitenstal.

Geef uw wensen door en wij zorgen voor een offerte op maat om zo tot een kippen of schapenstal te komen wat u voor ogen heeft. Neem gerust contact op of kom eens kijken bij de betonfabriek in Heeze.

2011 A&B Prefab Beton- & Houtbouw. All Rights Reserved.