Paardenstal

  • Luxe paardenstal
  • Het allerbeste voor uw paard
  • Prijs op aanvraag

 

 

 

 

 

Paardenstal

 

De paardenstal en paardenboxen van a&b worden gekenmerkt door degelijkheid en flexibiliteit. Door de combinatie van beton en hout ontstaat er een praktisch geheel wat makkelijk uit te breiden is, makkelijk te onderhouden is en een fraai aanzicht geeft. Desgewenst wordt het interieur van de paardenstal door a&b verzorgd en wordt uw paardenstal opgeleverd zoals het paard het zich zou wensen. Van geintegreerde voederbakken tot compleet stal in richting.

 

 

Uitvoeringen van de paardenstal

A&B paardenstallen kunnen worden uitgevoerd in diverse modellen en materialen, zoals  vlakke betonplaat, steen motief, rabatmoetief. Of alleen beton aan de binnen zijde en aan de buiten zijde bekleed met rabbatdelen of hardhouten delen.

De dakbedekking kan bestaan uit golfplaten, metalen dakpan platen of dakpannen.

De binnen zijde van de paardenstal werken wij ook af voor u. Met aparte stalgedeelten, zodat er meerdere paarden kunnen verblijven. Geheel in bijvoorbeeld RVS afgewerkt. Daarnaast ontbreken de typische paardenstal deuren niet, welke boven en onder apart gesloten kunnen worden.

Heeft dit uw interesse gewekt, dan kunt u ons uw wensen kenbaar maken. Wij zullen dan een u binnen 1 werkdag een offerte op maat aanbieden.

 

Voorbeelden van paardenstallen

Hier onder staan nog enkele voorbeelden van de mogelijkheden voor uw paardenstal. Heeft u uw beslissing nog niet kunnen maken, dan kunt u ook altijd komen kijken naar het showterrein in Heeze. Dan kunt onder het genot van een kop koffie enkele voorbeelden in het echt zien.

 

2011 A&B Prefab Beton- & Houtbouw. All Rights Reserved.