Dierenverblijf

  • Luxe dierenverblijf
  • Het allerbeste voor uw dier
  • Prijs op aanvraag
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Dierenverblijf

De dierenverblijven van A&B worden gekenmerkt door degelijkheid en flexibiliteit. Door de combinatie van beton en hout ontstaat er een praktisch geheel wat makkelijk uit te breiden is, makkelijk te onderhouden is en een fraai aanzicht geeft. Desgewenst wordt het interieur van het dierenverblijf door A&B verzorgd en wordt uw dierenverblijf opgeleverd zoals het dier het zich zou wensen. Van geintegreerde voederbakken tot compleet stal in richting.

Uitvoeringen van het dierenverblijf

A&B dierenverblijven kunnen worden uitgevoerd in diverse modellen en materialen, zoals  vlakke betonplaat, steen motief, rabatmoetief. Of alleen beton aan de binnen zijde en aan de buiten zijde bekleed met rabbatdelen of hardhouten delen.

De dakbedekking kan bestaan uit golfplaten, metalen dakpan platen of dakpannen.

De binnen zijde van het dierenverblijf werken wij ook af voor u. Met aparte stalgedeelten, zodat er meerdere dieren kunnen verblijven. Geheel in bijvoorbeeld RVS afgewerkt. Daarnaast ontbreken de typische dierenverblijf deuren niet, welke boven en onder apart gesloten kunnen worden.

Heeft dit uw interesse gewekt, dan kunt u ons uw wensen kenbaar maken. Wij zullen dan een u binnen 1-5 werkdagen een offerte op maat aanbieden.

Voorbeelden van dierenverblijven

Hier onder staan nog enkele voorbeelden van de mogelijkheden voor uw dierenverblijf. Heeft u uw beslissing nog niet kunnen maken, dan kunt u ook altijd komen kijken naar het showterrein in Heeze. Dan kunt onder het genot van een kop koffie enkele voorbeelden in het echt zien.

2011 A&B Prefab Beton- & Houtbouw. All Rights Reserved.