Hout & Beton Schutting

  • Luxe 21 planks grenen houten schermen
  • Extra stevige constructie
  • Prijs vanaf €90,- per meter

 

 

 

 

 

Hout & Beton Schutting
Deze schutting is een bekende en populaire schutting in Nederland. De betonplaat en paal zorgen dat het houten scherm niet direct in aanraking komt met de grond en water met als resultaat dat het hout niet wordt aangetast. Hierdoor kunnen wij een jarenlange garantie geven op de schutting.

Het houten scherm bestaat uit 21 geïmpregneerde grenen planken (bij een lengte van 1.8 meter). De planken zijn 18 mm dik en 15 cm breed. De planken zijn zo geplaatst dat u er niet door heen kunt kijken. Ook tussen de palen en het houten scherm kunt u niet door heen kijken. Dit komt doordat A&B de betonplaat en het houten scherm beide in de sponning van de paal vallen, vaak wordt bij concurrenten het scherm dmv hoekjes vast geboord op de paal waardoor je ‘door’ de schutting kunt kijken.
Naast een helemaal dichte schutting, heeft dit nog een voordeel: de schutting valt geheel in elkaar, hierdoor ontstaat 1 vaste verbinding. Door deze vaste verbinding wordt de gehele schutting een stevig en vast geheel.

Afwerking en opties
Het houten scherm kan geleverd worden met een ronde of rechte bovenzijde en wanneer u dit wenst met een afwerk lat op de bovenzijde. Deze afwerk lat is niet nodig voor een langere levensdduur, omdat de planken onder druk zijn geimpregneerd. Alleen wanneer u dit mooier vindt, kiest u voor de afwerk lat.

Voor deze schutting hebben we een een bijpassende poort, zodat uw schutting en poort hetzelfde aanzicht hebben. U kunt voor de poort kiezen voor een helemaal houten poort of voor een poort met stalen frame. Voor meer informatie over de houten schutting poort kijkt u bij product informatie.

De betonpalen en platen worden standaard geleverd in de kleur grijs, met een vlakke of steenmotief betonplaat. Wenst u een andere kleur, dan is dit natuurlijk mogelijk.

Hieronder ziet u nog enkele voorbeelden van de Schutting. Er zijn nog veel meer combinatie mogelijk dan hieronder weergegeven. Wanneer u uw wensen aan ons kenbaar maakt, zullen wij deze voor u samenstellen.

 

2011 A&B Prefab Beton- & Houtbouw. All Rights Reserved.