Veel gestelde vragen

 • Zelfplaatsen of laat u uw schutting plaatsen door A&B?
  De standaard offertes die worden afgegeven voor schutting, garage, tuinhuis, schuur of paardenstal zijn inclusief plaatsing door A&B Betonbouw. Echter is het natuurlijk ook mogelijk om ervoor te kiezen om deze zelf te plaatsen, hiervoor krijgt u 15% korting op het totaalbedrag. Let er wel op, dat het zware betonnen elementen zijn. Dit lijkt makkelijk, maar wij als A&B Betonbouw weten door onze jarenlange ervaring dat een flink portie ervaring vraagt. Daarnaast gaat er veel tijd in zitten en laten we eerlijk zijn, een dergelijke aankoop doet u toch om er voor lange tijd van te kunnen genieten: laat het daarom A&B plaatsen, dan weet u zeker dat alles in orde is en perfect geplaatst. U kunt er dan heerlijk van genieten.
 • Bouwvergunning
  Wanneer u een schutting wilt plaatsen als erfscheiding of u een bebouwing wilt plaatsen op uw perceel kan het zijn dat hiervoor een vergunning nodig is. De regels hiervoor verschillen per gemeente. Heeft u een vergunning nodig? Dit kunt u nakijken op www.omgevingsloket.nl.
  Indien nodig kunt ook even contact opnemen met A&B, dan kunnen wij u wellicht helpen hierbij.
 • Waar levert en plaatst A&B haar producten?
  A&B Betonbouw levert en plaatst alle producten in heel nederland, van Groningen tot maastricht, van Amsterdam tot Enschede. Zelfs is levering in Belgie en Duitsland mogelijk.
 • Bouwtekening
  Indien het nodig is, kunnen wij voor u een bouwtekening laten maken. Nadat de offerte akkoord is, wordt deze gratis voor u gemaakt.
 • Wat is de levertijd?
  Nadat u goedkeuring heeft gegeven op de scherpe offerte van A&B Betonbouw kunnen we in overleg de datum bepalen van plaatsing. Afhankelijk van de planning kan uw schutting, schuur, garage, tuinhuis, loods of paardenstal al binnen 2 weken geplaatst worden. Natuurlijk kan dit ook een datum zijn verder in de toekomst, zodat u alle tijd heeft om uw voorbereidingen te treffen.
 • Klachten
  A&B Betonbouw besteedt veel aandacht aan haar producten en klanten om zo een perfect product af te kunnen leveren waar u jaren plezier van heeft. Desondanks kan het voorkomen dat u wellicht een klacht heeft, deze kunt u dan telefonisch, per post of per e-mail doorgeven.
  Wij reageren dan binnen 2 werkdagen op uw klacht. En zullen er alles aan doen om deze op te gaan lossen.
 • Zelf  Plaatsen
  Wenst u zelf uw schutting of andere A&B producten zelf plaatsen, dan is het ook mogelijk. A&B Betonbouw levert de materialen bij u thuis af. U ontvangt dan 15% korting op de totaalprijs. Zelf bouwen is dus 15% goedkoper dan dat u het laat plaatsen door ons.
 • Aanbouw
  Door de flexibele bouwstijl welke we gebruiken kunnen we ook een aanbouw voor u regelen. Ook hierin geldt dat we graag uw wensen vernemen om u een offerte op maat te kunnen maken.
 • Wat zijn de openingstijden?
  De openingstijden staan hieronder per onderdeel aangegeven: 

  Telefonisch (040 – 22 61 605):
  Maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:30 uur.
  Zaterdag van 8:30 uur tot 14:00 uur.

  Showterrein en kantoor (andere tijden ook op afspraak mogelijk):
  Maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur.
  Zaterdag van 8:30 uur tot 13:00 uur.

 • Wat is de garantie van A&B Betonbouw?
  De garantie op de betonnen elementen waaruit de schutting, garage, schuur of paardenstal is opgebouwd is 10 jaar. De betonnen elementen worden door A&B Betonbouw zelf gemaakt, daardoor kunnen wij u deze garantie bieden.
 • Levensduur hout, gronden en verven
2011 A&B Prefab Beton- & Houtbouw. All Rights Reserved.