Betonnen garage

  • Prefab Garage
  • Afgestemd op uw wensen
  • Prijs op aanvraag

 

 

 

 

 

Standaard Garage

De garages van A&B zijn een goedkope vervanger voor een gemetselde garage, terwijl alle kwaliteitseisen nog altijd mogelijk zijn in vergelijking met een gemetselde garage. Voor de prefab betongarages worden losse betonnen elementen gebruikt waardoor er snel en flexibel gebouwd kan worden.

De opties voor het design zijn talloos. Van een standaard grijs betonnen garage tot een uitvoering bekleed met hardhout en elektrische rolpoort welke u op afstand kunt openen en sluiten. Bovendien kunnen wij kunnen aan allerlei speciale wensen voldoen – aan uiterlijk design als qua binnenkant in hoogte en breedte – voor bijvoorbeeld uw boot of caravan. Maar ook volledige isolatie en  verwarming behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor alle betonnen garages maken we voor u ook een tekening, waarmee u een eventuele bouwvergunning kunt aanvragen. De bouwtekening wordt bij een offerte gratis geleverd als extra service.

Opbouw en opties

U kunt uw garage dus geheel naar eigen wensen op laten bouwen, daarom hebben we hieronder enkele voorbeelden en mogelijkheden op een rijtje gezet. Staan uw wensen er niet bij, neem dan even contact op met onze experts. U kunt ook op de links klikken van het onderwerp voor extra informatie.

Daken

Het dak kan bestaan uit bitumen bedekking, dakpannen, metalen dakpan platen, golfplaten of kunststof. Enkele vormen voor het dak zijn:

   • Traditioneel platdak
   • Lessenaarsdak
   • Zadeldak
   • Zadeldak met wolfseind
   • Schilddak
   • Zadeldak met kilgoten

Deuren en ramen

Bij een garage is het makkelijk om te kiezen voor 2 deuren. Een kantel of sectionaal deur voor de auto en nog een standaard deur waar u gewoon door kunt lopen als u snel even in de garage wilt zijn. Op de aparte pagina voor deuren, ramen en kozijnen vindt u het gehele aanbod.

Wanden

De wanden worden standaard opgebouwd uit een wand van betonnen elementen met een motief. De verschillende kleuren en motieven kunt u terug vinden op de speciale pagina van betonnen platen en palen. Een veel gebruikte optie is om de buitenzijde te bekleden met houten delen, zoals rabbat of potdeksel. Hierdoor ontstaat een heel natuurlijk design welke bijna in elk omgeving mooi uitkomt. Het voordeel hierbij is dat er een soort spouwmuur wordt gecreëerd waardoor een hoge isolatie waarde ontstaat tov een enkele wand.

Het is natuurlijk moeilijk om een besluit te maken wanneer u slechts foto’s of tekeningen heeft gezien. Speciaal hiervoor hebben we bij de fabriek in Heeze in een showterrein ingericht. U bent van harte welkom om hier te komen kijken. Hieronder volgen nog enkele foto’s zodat u zich een beeld kunt vormen.

 

       

   

 

2011 A&B Prefab Beton- & Houtbouw. All Rights Reserved.