Tuinhuizen
Bij ons staan uw wensen en eisen centraal en is het voor ons een sport u een tuinhuis geheel naar tevredenheid te leveren. Dit vereist maatwerk en vanaf eerste schets, bouwtekening tot aan oplevering wordt alles in eigen fabriek gemaakt. Er is daardoor voortdurend controle op planning, kwaliteit en de zorg dat alles binnen het budget blijft. Een aantal voorbeelden van tuinhuizen staan op de site maar uiteindelijk komt elke tuinhuis in een bepaalde omgeving en wij zullen onze uiterste best doen dat zo goed mogelijk in te vullen.

Tuinhuis met veranda

  • Tuinhuis met gezellige veranda
  • Heerlijke zit met tuinview
  • Prijs op aanvraag

 

 

 

 

Tuinhuis met veranda of overdekt terras

Een tuinhuis wordt al lang niet meer alleen gebruikt als een berging. Veelal is een tuinhuis ook heerlijk onder te verblijven bij mooi weer. Het tuinhuis dient dus ook als een  terras overkapping.

De stijl van het tuinhuis wordt in deze gevallen ook bepaald door de stijl van het huis. Immers het tuinhuis wordt een verlenging van het leefgedeelte in huis. Wanneer u uw wensen kenbaar maakt met een eventuele foto van huidige tuin kunnen wij u nog beter adviseren.

Een A&B tuinhuis bestaat meestal uit een betonnen, constructieve binnen werk welke aan de buitenzijde helemaal is bekleed met houten delen. Van de buitenzijde lijkt het helemaal hout, maar u heeft wel een betonnen constructie. Hierdoor bent u verzekerd dat uw tuinhuis er over 10 of 15 jaar er nog hetzelfde bij staat.

Opties voor uw tuinhuis met veranda

Wenst u een grote veranda of een juist een grote berging. Wilt u de berging aan de rechterzijde, linkerzijde of helemaal achterin zodat u heerlijk voor uw tuinhuis kunt zitten. Dit is allemaal mogelijk. Hieronder volgen enkele voorbeelden van tuinhuizen met terras of veranda welke door A&B zijn geplaatst. Dit om u een indruk te geven van de mogelijkheden.

Kom ook gerust eens kijken op het showterrein in Heeze welke wij speciaal voor u hebben ingericht. Hier staan onze medewerkers klaar om u te adviseren en uw vragen te beantwoorden.

Tuinhuis

  • Prachtig tuinhuis
  • Compleet afgewerkt en opgebouwd
  • Prijs op aanvraag

(more…)

Prieel

  • Een heerlijk plekje in je tuin
  • Tot in detail afgewerkt
  • Prijs op aanvraag
 
 
 
 
 
 

(more…)
2011 A&B Prefab Beton- & Houtbouw. All Rights Reserved.