Berging

  • Veel ruimte voor uw tuinspullen
  • In vele uitvoeringen mogelijk
  • Prijs op aanvraag

 

Berging

Waar zet ik mijn tuinset of grasmaaier neer? Vast een vraag die u zichzelf vaker heeft gesteld. Een berging van A&B Betonbouw is dan uw oplossing.

Het functionele is belangrijk voor een berging, maar het moet toch ook prachtig staan in uw tuin. Daarnaast is dit ook een prima mogelijkheid om uw kantoor in uw tuin te maken. De mogelijkheden voor onze bergingen zijn talrijk, het belangrijkste vinden wij uw wensen. Zo kunnen we samen zorgen voor het beste resultaat voor u.

De bergingen kunnen in vele uitvoeringen worden geleverd en geplaatst, van goedkope betonnen berging tot een luxe dubbelwandige uitvoering met beton voor de constructieve waarden en houten delen voor een fantastisch aanzicht. Dit laatste geeft nog een extra voordeel: door de dubbele wandopbouw ontstaat er een spouwwerking, wat zorgt voor een goede isolatie. Ook het aantal deuren en ramen kunt u zelf aangeven.

Daarnaast is de dak uitvoering mogelijk als platdak, lessenaarsdak of zadeldak. Ook voor dakbedekking heeft u de keuze uit bitumineuze dakbedekking bij een platdak en verder uit golfplaten, dakpanplaten, singhels en dakpannen.

Is dit wat u zoekt, dan kunt u hieronder een vrijblijvende offerte aanvragen of bel gerust even naar onze specialisten!

2011 A&B Prefab Beton- & Houtbouw. All Rights Reserved.