Bedrijfsprofiel A&B

Uw A&B Betonbouw fabrikaat, een exclusief genoegen. A & B Bouwbedrijf bouwt al sinds 1952 als enige leverancier alle op deze website gepresenteerde producten. Ook het transport en de plaatsing van de door u bestelde producten worden door onze mensen gedaan.

A&B Betonbouw heeft jarenlange ervaring met schuttingen, bergingen, schuren, tuinhuizen, garages en dierenverblijven, en houden net als u van een goed product voor een redelijke prijs. Een goed product ontstaat pas door een perfecte samensmelting van uw wensen en ons vakmanschap in ontwerp met eigen productie.

A & B Bouwbedrijf is de maker, leverancier én vooral de bouwer van beton schuttingen, beton schuren, betonnen garages, betonnen bergingen, beton tuinhuizen en beton dierenverblijven eventueel bekleed met hout.

Alles is degelijk van kwaliteit en fraai van aanzien en scherp in prijs. Vandaar dat steeds meer particulieren, bouwbedrijven,  gemeentelijke- en andere woninginstellingen geïnteresseerd zijn in de producten van A&B Betonbouw.

Wie goed rondkijkt in onze fabriek zal opmerken dat het productieproces en de productieruimtes zijn afgestemd op de productie van grote aantallen. Dat stelt ons in staat praktisch uit voorraad te leveren en u scherpe prijzen aan te bieden. A&B Betonbouw is op dit gebied dan ook niet voor niets de grootste fabrikant in Nederland.

Onze zorg voor de uitvoering van uw opdracht begint bij ons ontwerp bureau. Daarom maken wij betonelementen in verschillende uitvoeringen:

• Vlakke betonplaat in de kleuren: grijs, bruin en antraciet
• Steenmotief glad in: grijs, bruin, rood of geel en antraciet
• Rabatmotief in de kleur: bruin of antraciet
• Steenmotief handvorm in de kleuren: Grijs, bruin en antraciet
• Leisteenmotief in de kleuren: grijs en antraciet
• Rotsmotief in de kleuren: grijs en antraciet

• De houtbouw schuttingen worden uitgevoerd met betonpaal, betonplaat en grenen geïmpregneerde houten schermen. Eventueel zijn de schuttingen uit te voeren met een ronde bovenzijde.

• De garages in alle uitvoeringen en modellen kunnen naar wens met diverse ramen, loopdeuren, kanteldeuren, sectionaaldeuren of dubbele draaideuren geleverd worden. Tevens kan A&B voor u de buitenwand voorzien van geïmpregneerde vuren rabatdelen, Zweeds potdekseldelen of met duurzame red cedar.

Een systematische weergave hoe uw garage of schuur gebouwd wordt.
Werkwijze

Het eerste contact met u wordt gelegd, indien u een offerte voor schuttingen, bergingen, schuren, tuinhuizen, garages of dierenverblijven aanvraagt. Het aanvragen van een offerte of het plaatsen van een bestelling wordt door onze technische en/of administratieve medewerkers zo spoedig mogelijk in behandeling genomen. Uw wensen worden in het A&B systeem doorgevoerd.

Uw bestelling loopt via het ontwerpbureau naar gereed product. Het maken van schuttingen, bergingen, schuren, tuinhuizen,garages en dierenverblijven wordt nogal eens onderschat. Wij van A & B weten wel beter. Bij het produceren van een kwaliteitsproduct komt heel wat kijken. De beste grondstoffen worden zorgvuldig geselecteerd en op elkaar afgestemd.

A&B stelt op dit gebied strenge eisen, zodat we in het beginstadium al kunnen bouwen aan de hoge kwaliteit die al onze producten kenmerkt. De grondstoffen moeten wel op de juiste manier verwerkt worden. Het productieproces in de fabriek is zodanig opgezet dat kwaliteit en efficiency optimaal samengaan.

De mallen, de trilbanken, de aan- en afvoerlijnen zijn erop gebaseerd om kwalitatief een zo’n hoogwaardig mogelijk eindresultaat te bereiken n.l. hoogfrequent getrilde en gewapende betonelementen die oersterk, maatvast en uniform van kleur zijn.

Het transport van de producten is tevens in eigen beheer. Het opbouwen van het project kan door onze vakkundige bouwers verzorgd worden. Het resultaat is een schutting, berging, schuur, tuinhuisje, garage waar u jarenlang plezier aan gaat beleven.

 De elementen zijn in alle uitvoeringen weersbestendig en onderhoudsvrij.

2011 A&B Prefab Beton- & Houtbouw. All Rights Reserved.