Bedrijfsprofiel A&B

Uw A&B Prefab Beton- & Houtbouw fabrikaat, een exclusief genoegen. A & B Bouwbedrijf bouwt al sinds 1952 als enige leverancier alle op deze website gepresenteerde producten. Ook het transport en de plaatsing van de door u bestelde producten worden door onze mensen gedaan.

A&B Prefab Beton- & Houtbouw heeft jarenlange ervaring met schuttingen, bergingen, schuren, tuinhuizen, garages en paardenstallen, en houden net als u van een goed product voor een redelijke prijs. Een goed product ontstaat pas door een perfecte samensmelting van uw wensen en ons vakmanschap in ontwerp met eigen productie.

A & B Bouwbedrijf is de maker, leverancier én vooral de bouwer van beton schuttingen, beton schuren, betonnen garages, betonnen bergingen, beton tuinhuizen en beton paardenstallen eventueel bekleed met hout.

Alles is degelijk van kwaliteit en fraai van aanzien en scherp in prijs. Vandaar dat steeds meer particulieren, bouwbedrijven,  gemeentelijke- en andere woninginstellingen geïnteresseerd zijn in de producten van A&B Prefab Beton- & Houtbouw.

Wie goed rondkijkt in onze fabriek zal opmerken dat het productieproces en de productieruimtes zijn afgestemd op de productie van grote aantallen. Dat stelt ons in staat praktisch uit voorraad te leveren en u scherpe prijzen aan te bieden. A&B Prefab Beton- & Houtbouw is op dit gebied dan ook niet voor niets de grootste fabrikant in Nederland.

Onze zorg voor de uitvoering van uw opdracht begint bij onze tekentafel. Daarom maken wij betonelementen in verschillende uitvoeringen:

• Vlakke grijze betonplaat
• Steenmotief in grijs, bruin, rood of geel
• Bruin beton rabatmotief of vlechtmotief
• Grijs, bruin, antraciet handvorm steenmotief
• De houtbouw schuttingen worden uitgevoerd met betonpaal, betonplaat en grenen geïmpregneerde houten vullingen. Eventueel zijn de schuttingen uit te voeren met een
ronde bovenplaat.
• De garages in alle uitvoeringen en modellen kunnen naar wens met een kanteldeur of dubbele draaideuren geleverd worden. Tevens kan A&B voor u de buitenwand voorzien van geïmpregneerde vuren rabat/ Zweeds potdeksel delen of met duurzame red cedar.

 

Een systematische weergave hoe uw garage of schuur gebouwd wordt.
Werkwijze

Het eerste contact met u wordt gelegd, indien u een offerte voor schuttingen, bergingen, schuren, tuinhuizen, garages of paardenstallen aanvraagt. Het aanvragen van een offerte of het plaatsen van een bestelling wordt door onze technische en/of administratieve medewerkers zo spoedig mogelijk in behandeling genomen. Uw wensen worden in het A&B systeem doorgevoerd.

Wie goed rondkijkt in onze fabriek zal opmerken dat het productieproces en de productieruimtes zijn afgestemd op de productie van grote aantallen. Dat stelt ons in staat praktisch uit voorraad te leveren en u scherpe prijzen aan te bieden.

Uw bestelling loopt via de tekentafel naar gereed product. Het maken van schuttingen, bergingen, schuren, tuinhuizen,garages en paardenstallen wordt nogal eens onderschat. Wij van A & B weten wel beter. Bij het produceren van een kwaliteitsproduct komt heel wat kijken. De beste grondstoffen worden zorgvuldig geselecteerd en op elkaar afgestemd.

A&B stelt op dit gebied strenge eisen, zodat we in het beginstadium al kunnen bouwen aan de hoge kwaliteit die al onze producten kenmerkt. De grondstoffen moeten wel op de juiste manier verwerkt worden. Het productieproces in de fabriek is zodanig opgezet dat kwaliteit en efficiency optimaal samengaan.

De mallen, de trilbanken, de aan- en afvoerlijnen zijn erop gebaseerd om kwalitatief een zo’n hoogwaardig mogelijk eindresultaat te bereiken n.l. hoogfrequent getrilde en gewapende betonelementen die oersterk, maatvast en uniform van kleur zijn.

Het transport van de producten is tevens in eigen beheer. Het opbouwen van het project kan door onze vakkundige bouwers verzorgd worden. Het resultaat is een schutting, berging, schuur, tuinhuisje, garage waar u jarenlang plezier aan gaat beleven.

Diverse uitvoeringen betonplaten zoals grijze vlakke betonplaat, grijs, rood, bruin of geel steenmotief, bruin rabatmotief, bruin vlechtmotief, antraciet, bruin of grijs handvorm steenmotief, sieruitvoeringen zoals met ronde bovenplaat. De kleur is door en door vermengd, waardoor een absolute kleurvastheid kan worden gegarandeerd. De elementen zijn in alle uitvoeringen weersbestendig en onderhoudsvrij.

2011 A&B Prefab Beton- & Houtbouw. All Rights Reserved.